Kees begeleidt je door je eigen stappen

“Je moet niet stilzitten, maar het leven ervaren!”

Marieke Antens
 • Jarenlange ervaring in de wereld van finance & verdienmodellen (o.a. ING, SNS en Floris van Bommel).
 • Momenteel werkzaam als CFO bij een commercieel opleidingsinstituut.
 • Begeleidt ondernemers in hun groeiproces.
 • Vervult de rol van Critical Friend bij Avans Hogeschool.
 • Energieke en betrokken sparringpartner, humoristische en bourgondische familieman.

Met een rugzak vol financiële expertise en strategische kennis is Kees de betrokken en energieke sparringpartner voor iedere ondernemer. Hij moedigt je aan om het totaalplaatje vanuit een andere invalshoek te benaderen en stimuleert je groeiproces, maar heeft tegelijkertijd ook oog voor de emotionele kant van ondernemen. Een eerlijke en vooruitstrevende coach, die je ondersteunt met zijn analytische denkvermogen, maar alles ook helder uitlegt in begrijpbare taal met een humoristische twist. Het geeft hem voldoening om op de achtergrond een waardevolle bijdrage te leveren in het groeiproces van iedere ondernemer.

Waar Kees je mee helpt

 • Je focus als groeiende ondernemer terugvinden
 • Een helder beeld vormen van je verdienmodel
 • Orde brengen in een snelgroeiende onderneming
 • Concretiseren van je volgende stappen als ondernemer
 • Een antwoord geven op elk businessvraagstuk
 • Per kwartaal de vinger aan de pols te houden

Recensies

Van succesvolle mensen die Kees heeft gecoacht

Stefan Suy

Partner Accountantskantoor

Kees kan ondernemers veel (structuur) bieden door zijn stevige ervaring in de corporate wereld en het MKB. Zijn aanpak is open en no-nonsense. Hij heeft hiermee op een natuurlijke wijze impact.

Edser Kuiper

Manager Innovatie & Ondernemer

Kees is zeer betrokken bij de zaak en hij gaat hierbij voor duurzame relaties. Kees wil het bedrijf echt doorgronden. Hij opereert hierbij vanuit de vraag en behoefte en minder tot niet vanuit een vooringenomen of bestaand oordeel.

Richard Todd

Eigenaar

Kees heeft ons enorm geholpen de focus van TODD Reclamestal te vinden. Met zijn ervaring en eerlijkheid kregen we helder inzicht waar het eerder scheef liep en wat onze groei als bedrijf in de weg stond. Door de vervolgstappen uit te stippelen, kreeg ik weer vertrouwen in waar ik met het bedrijf naartoe wilde én op welke manier.

Plan een oriënterend gesprek met Kees Gratis oriëntatie gesprek

Over Maes

Wij zijn Marieke & Kees en helpen waar nodig

Maes is een coachingsbureau voor zowel MKB-ondernemers als individuele werknemers. Ontstaan uit een spontane sparringsessie over een businessvraagstuk tussen een HR-deskundige en een finance professional. Het resultaat? Een uiterst effectieve oplossing, een grote dosis positieve energie en een ambitieus coachingsbureau. Want bundeling van kennis en talenten bleek niet enkel zeer succesvol, maar ook een unieke kracht. Maes staat voor Marieke & Kees, een koppel dat gepassioneerd is door persoonlijke ontwikkeling en groei. De bedrijfsnaam verwijst ook naar de Maas, de rivier die dichtbij hun woon- en werkplek stroomt.

En dat is niet toevallig. Een kleine steen, die met een plons in het water belandt, kan steeds grotere cirkels teweegbrengen. Net zoals Marieke en Kees, die met het bieden van de juiste handvatten zeer waardevol kunnen zijn voor iedere groeiende ondernemer of medewerker. Vanuit een samenwerking kunnen we mooie resultaten verwezenlijken.

Ze hebben beiden hun eigen expertise en klanten, maar vullen elkaar aan waar nodig. Marieke als expert op het vlak van loopbaanbegeleiding en HR-vraagstukken. Kees als financiële en strategische kenner in het coachen van ondernemers. Beiden hechten groot belang aan persoonlijke ontwikkeling en ambitie. Voor elke opdracht gaan ze tot het uiterste om de verwachtingen van hun klant te overtreffen. Betrokkenheid, loyaliteit en respect is wat je van hen kan verwachten. Jij staat aan het roer, maar zij zijn jouw gids.

 • ’s-Hertogenbosch
 • KvK-nummer: 67693083
 • BTW-nummer: NL857133962B01
2
coaches
3
specialisaties
1
missie

Locatie

Wij zitten in ‘s-Hertogenbosch

Waves

MAES Business coaching, Career coaching en HR-Advies

 • ’s-Hertogenbosch
 • KvK-nummer: 67693083
 • BTW-nummer: NL857133962B01

Bekijk onze algemene voorwaarden

Plan een oriënterend gesprek Gratis oriëntatie gesprek