Marieke begeleidt je door je eigen stappen

“Doe werk dat bij je talenten past, ga met plezier naar je werk en kom fluitend thuis!”

Marieke Antens
 • Al jaren werkzaam in diverse HR-rollen waarin coaching centraal staat.
 • Biedt concrete handvatten aan in het loopbaantraject van een werknemer.
 • Ondersteunt groeiende ondernemingen op het vlak van personeelsmanagement.
 • Integere en gecertificeerde coach, ondernemende en trotse moeder.

Na een opleiding HR, een aanvullende studie Bedrijfskunde en diverse jobs op het vlak van personeelsmanagement, beschikt Marieke over een ruime expertise om heldere antwoorden te geven op allerlei HR-vraagstukken. Ze houdt haar kennis omtrent arbeidsrecht en sociale zekerheid continu up-to-date. Als integere en gecertificeerde coach, die aandachtig luistert en vragen stelt, is ze in staat om mensen te bewegen Resoluut optreden en keuzes durven maken, vindt ze even belangrijk als het vormen van een warme en vertrouwde uitvalsbasis. Het geeft haar voldoening om iemand terug in zijn of haar kracht te zien staan of een oplossing te kunnen bieden voor een complex vraagstuk.

Waar Marieke je mee helpt

 • Helder beantwoorden van en/of ondersteuning bieden bij diverse HR-vraagstukken.
 • Opstellen van een concreet actieplan voor je carrière.
 • De regie over je loopbaan terug in eigen handen nemen.
 • Handvaten bieden voor succesvolle sollicitaties en outplacements.
 • Inzicht geven in je talenten, de job en omgeving waarin je het beste tot je recht komt.

Recensies

Van succesvolle mensen die Marieke heeft gecoacht

Aiko de Bruijn

Teammanager & Project Coördinator

Ik heb Marieke ervaren als een inspirerende coach waarbij ik me vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde. Haar rustige en toegankelijke voorkomen maken dat de coachgesprekken in een ontspannen en veilige sfeer plaatsvinden. Marieke gebruikt verfrissende opdrachten die energie geven. Dankzij Marieke heb ik inzicht gekregen in wat mij professioneel en privé echt drijft.

Meike Bosch – Smit

HR-Adviseur

Marieke is een professionele (loopbaan-)coach. Procesmatig is ze sterk. Haar coachgesprekken voert ze doelgericht. Ze verbindt en brengt structuur aan. Ik ervaar haar als een doortastende en daadkrachtige coach. Door haar manier van feedback geven en vragen stellen, geeft ze medewerkers mooie inzichten en motiveert ze hen om tot actie over te gaan.

Manola van Drunen

Mondhygiëniste

Marieke is een doortastende coach die vertrouwd aanvoelt. Ze luistert goed en stelt verhelderende vragen. Ze ondersteunde me om vanuit mijn sterke punten mijn doel te realiseren. Dit deed ze op een positieve en pragmatische manier. Ik heb veel gehad aan haar adviezen en het rollenspel met Marieke.

Plan een oriënterend gesprek met Marieke Gratis oriëntatie gesprek

Over Maes

Wij zijn Marieke & Kees en helpen waar nodig

Maes is een coachingsbureau voor zowel MKB-ondernemers als individuele werknemers. Ontstaan uit een spontane sparringsessie over een businessvraagstuk tussen een HR-deskundige en een finance professional. Het resultaat? Een uiterst effectieve oplossing, een grote dosis positieve energie en een ambitieus coachingsbureau. Want bundeling van kennis en talenten bleek niet enkel zeer succesvol, maar ook een unieke kracht. Maes staat voor Marieke & Kees, een koppel dat gepassioneerd is door persoonlijke ontwikkeling en groei. De bedrijfsnaam verwijst ook naar de Maas, de rivier die dichtbij hun woon- en werkplek stroomt.

En dat is niet toevallig. Een kleine steen, die met een plons in het water belandt, kan steeds grotere cirkels teweegbrengen. Net zoals Marieke en Kees, die met het bieden van de juiste handvatten zeer waardevol kunnen zijn voor iedere groeiende ondernemer of medewerker. Vanuit een samenwerking kunnen we mooie resultaten verwezenlijken.

Ze hebben beiden hun eigen expertise en klanten, maar vullen elkaar aan waar nodig. Marieke als expert op het vlak van loopbaanbegeleiding en HR-vraagstukken. Kees als financiële en strategische kenner in het coachen van ondernemers. Beiden hechten groot belang aan persoonlijke ontwikkeling en ambitie. Voor elke opdracht gaan ze tot het uiterste om de verwachtingen van hun klant te overtreffen. Betrokkenheid, loyaliteit en respect is wat je van hen kan verwachten. Jij staat aan het roer, maar zij zijn jouw gids.

 • ’s-Hertogenbosch
 • KvK-nummer: 67693083
 • BTW-nummer: NL857133962B01
2
coaches
3
specialisaties
1
missie

Locatie

Wij zitten in ‘s-Hertogenbosch

Waves

MAES Business coaching, Career coaching en HR-Advies

 • ’s-Hertogenbosch
 • KvK-nummer: 67693083
 • BTW-nummer: NL857133962B01

Bekijk onze algemene voorwaarden

Plan een oriënterend gesprek Gratis oriëntatie gesprek